Peter Čerešník prichádza do skupiny CTP z medzinárodnej developerskej spoločnosti HB Reavis na Slovensku, kde pôsobil na úrovni skupiny vo výkonnom manažmente a predstavenstve a dohliadal na rozvoj obchodných projektov a produktových inovácií na všetkých európskych trhoch. Jeho hlavné úlohy v spoločnosti CTP budú zahŕňať zodpovednosť za celkový rast, dosahovanie cieľov spoločnosti v oblasti výstavby GLA a obsadenosti, rozvoj energetického podnikania spoločnosti CTP do podoby spoľahlivého zdroja príjmov a ďalší pokrok v oblasti obstarávania, obchodného rozvoja a stratégie ľudských zdrojov.

Peter má viac ako dvadsaťročné skúsenosti s pôsobením na trhoch strednej a východnej Európy, predtým viedol tímy v jednotlivých krajinách v spoločnosti Microsoft, u distribútora IT Alef Nula a v spoločnostiach exe a.s. a SAS Institute.

„V roku 2022 sme mali skvelý rok a spoločnosť CTP zaznamenala rekordný rast a expanziu v rámci svojho európskeho portfólia a toto tempo si chceme udržať aj pri upevňovaní našej vedúcej pozície. Peter Čerešník má bohaté znalosti v oblasti stratégií podnikového rozvoja a inovácií, keďže pôsobil na najvyšších úrovniach riadenia vo všetkých aspektoch obchodného rastu v špičkových nadnárodných spoločnostiach na Slovensku a ďalších trhoch strednej a východnej Európy. Už teraz má dobrý prehľad o podnikaní spoločnosti CTP v našich kľúčových krajinách strednej a východnej Európy a nastupuje v rozhodujúcom období, keď zrýchľujeme náš rast a ďalej prehĺbi a posilní manažérsky tím,“ hovorí Remon Vos, generálny riaditeľ spoločnosti CTP.

„Spoločnosť CTP je európskym lídrom na trhu v priemyselnom a logistickom sektore so silným dedičstvom vytvoreným neuveriteľne odhodlanými ľuďmi a pôsobivými výsledkami v plnení odvážnych ambícií. Nadväzujeme na ďalšiu fázu našej stratégie rýchleho rastu, keďže sa snažíme do konca dekády zdvojnásobiť GLA portfólia CTP a naplniť našu víziu udržateľnosti vo všetkých parkoch CTP,“ dodáva prevádzkový riaditeľ CTP Peter Čerešník.