Developerský projekt Antracit Prešov sa nachádza v lukratívnej lokalite priemyselného areálu v časti Záborské a ponúka dve varianty riešenia územia. Prvý variant operuje s jednou halou s rozlohou 40 850 m2 a s možnosťou rozdelenia na viac jednotiek s podlahovou plochou podľa individuálnych potrieb.

Druhé riešenie zahŕňa tri samostatné haly s administratívou a samostatný SBU (tzv. malé obchodné jednotky). Všetko je možné upraviť podľa individuálnych potrieb nájomcu. Celková plocha všetkých objektov v tomto variante je 36 500 m2.

Areál ponúka moderné kancelárske a showroom priestory vrátane parkovacích miest vyhradených čisto pre nájomcov s kontrolovaným vstupom ako aj centrálnou recepciou objektu.

Projekt Antracit Prešov je určený na dlhodobý prenájom s individuálnou úpravou vonkajšieho vzhľadu i interiéru podľa požiadaviek nájomcu. Využitie je vhodné napríklad na skladové haly, showroomy alebo predajne. Areál je od centra mesta Prešov vzdialený sedem kilometrov a má skvelú dostupnosť na diaľnicu E50.