Skopírované prepojenie

Innoship uzavrel strategické partnerstvo so skupinou Dr. Max s cieľom optimalizovať prepravné operácie siete lekární v piatich krajinách. Cieľom spoločností je zlepšiť efektivitu a zákaznícky servis v procese prepravy.

Spoločnosť Innoship je súčasťou holdingu Alsendo Group. Ponúka platformu na správu doručovania, ktorá pomáha maloobchodníkom zlepšiť zákaznícku skúsenosť zefektívnením procesu doručovania. Platforma Innoship spája viaceré možnosti doručovania na poslednom úseku pre maloobchodné firmy a e-commerce, prostredníctvom nej môžu maloobchodníci spravovať svoje zmluvy s kuriérmi či automatizovať doručovanie.

Spolupráca medzi Innoship a Dr. Max má priniesť lepšie logistické a zákaznícke služby skupiny Dr. Max v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Rumunsku a Taliansku. Hlavným cieľom je zaviesť jednotný systém, ktorý jednoducho integruje logistické operácie Dr. Max na piatich trhoch. Dr. Max si vybral Innoship vo výberovom konaní.

Efektívnejšie doručovanie

Efektívnejšia integrácia prepravcov eliminuje potrebu hľadať nové riešenia s každým ďalším prepravcom. Skracuje dobu zapojenia nových dopravcov z obvyklých šiestich mesiacov na dva až tri týždne bez potreby rozsiahlych IT implementácií. Rozširuje tiež možností doručovania vrátane doručovania domov, do prepravných boxov a výdajných miest či prepravu do zahraničia.

Optimalizácia možnosti výberu prepravcov umožňuje vybrať najlepšieho prepravcu na základe špecifických kritérií. Centralizované sledovanie objednávok umožňuje zákazníckemu centru lepšie monitorovať objednávky, čím sa zvyšuje efektivita a spokojnosť zákazníkov.

Spoločnosť Innoship je súčasťou holdingu Alsendo Group. Skupina Alsendo, ktoré podporuje investor Abris Capital Partners, špecialista na transformáciu ESG, patrí medzi významných hráčov v oblasti logistiky a technologických riešení. Portfólio skupiny zahŕňa viac ako desiatku prepravných platforiem a technologických riešení pôsobiacich na trhoch v strednej a východnej Európe.

Skupina Dr. Max z investičnej skupiny Penta Investments patrí medzi popredné siete lekární v Európe. Má viac ako tritisíc pobočiek, vlastný e-shop a viac ako 20-tisíc zamestnancov.