Contera Park Prešov, ktorý sa nachádza na okraji mesta Malý Šariš, iba dva kilometre od Prešova, je známy svojou strategickou polohou. „Valeo rozširuje svoje aktivity v strednej Európe. Priestory spoločnosti Contera v Prešove a súvisiace rozšírenie ideálne kopírujú tento rastový trend,“ poznamenáva Miroslav Mastilak, TCC Activity Manager v spoločnosti Valeo „Veľmi si vzájomné partnerstvo s Valeom ceníme, o čom svedčí naša dlhodobá spolupráca, ktorá vždy prebiehala k spokojnosti oboch strán,“ dopĺňa manažér Contery pre Slovensko Svetozár Rohoň.

Aktuálne rozšírenie v Contera Parku Prešov sa konkrétne týka 11 000 metrov štvorcových, ktoré Valeo pridá k doterajším približne 17 000 metrov štvorcovým. „Priestor sme presne prispôsobili potrebám Valea. To si vyberalo z radu lokalít, ale vďaka kombinácii našich služieb a zázemia, strategickej polohy a dostupnosti pracovnej sily dalo zelenú nášmu Contera Parku Prešov,“ komentuje Svetozár Rohoň s tým, že sa z Valea stal okamžite rešpektovaný zamestnávateľ.

„Verím, že naša konštruktívna a profesionálna spolupráca bude s Valeom pokračovať aj v budúcnosti a spoločne sa budeme starať o rozvoj regiónu,“ uzatvára manažér Contery pre Slovensko Svetozár Rohoň.