V post-covidovej ére, ktorá sa vyznačuje vysokou mierou neistoty a inflačných trendov, vzniká mnoho otázok. Svet, ako ho poznáme, smeruje k výraznej premene, ako larva, ktorá sa počas krátkej doby premení na motýľa. Nadchádzajúce metamorfóza, rovnako ako zrýchlená zmena predpisov, sú viditeľné všade okolo nás, aj keď nie sme schopní vidieť skutočné rozmery nadchádzajúcich zmien.

Na srbskom trhu s nehnuteľnosťami sme svedkami niekoľkých transakcií v oblasti kancelárskych priestorov. Jedna transakcia prevzatia celého portfólia sa chýli ku koncu, druhá časť kancelárskeho portfólia je rozdelená na dve časti, kedy jedna časť "našla" svojho nového vlastníka a druhá je v súčasnej dobe v rokovaní. V treťom podniku tiež zmenil majiteľa jeden podiel v spoločnom podniku, ktorý drží kancelársku budovu. Došlo k niekoľkým transakciám, keď administratívne budovy „zmenili majiteľov“, ako je Genex Tower a niekoľko menších budov v Belehrade.

To všetko je dobré oznámenie pre panel venovaný rozvoju kancelárskych priestorov v regióne, ktorý sa na tohtoročnom REBEC bude konať v utorok 20. júna od 14.30 h. v „Sava River stage/Rhodos Conference room“ v rámci kongresového bloku hotela Golden Tulip Zira. Moderátorom panelu je pán Srđan Vujičić, riaditeľ riaditeľa Conza Properties, a potvrdenými rečníkmi sú: pani Ljubica Ralević, finančný riaditeľ skupiny SF1, pán Bojan Jevtić, Country Manager Savills/Coreside, pán Bojan Jevremović, lízing Director Office Portfolio .