Minulý rok spoločnosť otvorila prvú časť nového distribučného centra. Išlo o sklad trvanlivých potravín, tzv. suchý sklad, s plochou 7119 metrov štvorcových. Takmer po roku ho firma rozšírila aj o druhú časť, sklad s čerstvými potravinami, v rámci ktorého pribudne nová skladová plocha o rozlohe 4559 metrov štvorcových. Výmeru dopĺňajú kancelárske priestory o rozlohe 1073 metrov štvorcových. Celkové priestory tak predstavujú 12.751 metrov štvorcových. Jednotlivé pracovné operácie bude v modernom prostredí zabezpečovať 115 pracovníkov. Oproti predchádzajúcemu skladu v Rači sa skladovacia kapacita zvýšila o 50 %.

Z distribučného centra spoločnosť zásobuje nielen všetky predajne, ale aj veľkoobchodných zákazníkov, ktorých je už viac ako 200. „Teší ma, že máme tovar pod jednou strechou. Vďaka tomu vieme zefektívniť distribúciu. V nových skladových priestoroch sme pripravení zvládnuť nielen organický, ale aj akvizičný rast,” povedal Čajka. Vzhľadom na cieľ Terna byť celoslovensky pôsobiaci reťazec, je podľa vedenia spoločnosti len otázkou času, kedy podobná logistická platforma vyrastie niekde na strednom a východnom Slovensku. Dovtedy sa kompletné zásobovanie predajní Terno a Kraj trvanlivými, ale aj čerstvými potravinami, bude zabezpečovať už len z Ivanky pri Dunaji.

Spoločnosť Terno real estate aktuálne prevádzkuje 114 predajní Terno. V marci 2018 predstavila prvú predajňu pod názvom Kraj, v súčasnosti ich už prevádzkuje 27 a plánuje ďalšiu expanziu.