Sklad slovenského distribútora lokálnych i medzinárodných značiek slaných pochutín (snackov) sa nachádza v západnej časti Slovenska, konkrétne v západnej časti mesta Trenčín. Vďaka svojej výhodnej polohe nehnuteľnosť benefituje predovšetkým z napojenia na diaľnicu D1, ktorá prepája Bratislavu so Žilinou. Autobusová zastávka sa nachádza cca 300 m pešou dostupnosťou od administratívnej časti areálu.

Bývalý sklad spoločnosti Intersnack ponúka približne 6 300 m2 priemyselných, skladovacích a kancelárskych priestorov v rámci areálu, ktorý kumulatívne ponúka 17 000 m2 plochy.

Predmetná nehnuteľnosť majiteľovi slúžila k skladovaniu a distribúcii širokého portfólia slaných snackov od medzinárodne uznávaných značiek ako Chio, POM-BÄR či Nutline, doplnených o obľúbené lokálne produkty značiek Slovakia alebo Bohemia.

„S rastom produktového portfólia a aktivít našej spoločnosti, ktorá na lokálnom a medzinárodnom trhu pôsobí už vyše 30 rokov, vznikla veľmi prirodzená potreba expandovať a modernizovať naše skladovacie jednotky na Slovensku. Sklad v Trenčíne bol našou centrálou dlhé obdobie, no aktuálne svojím vybavením už bohužiaľ nespĺňa parametre nutné pre každodennú operatívu a aktivity spojené s veľkokapacitnou distribúciou našich produktov. Akonáhle sme s iO tímom dokázali nájsť nové moderné a vyhovujúce sklady v rámci trenčianskeho Sihoť parku, sme pripravení náš starý areál opustiť a nájsť preň nového majiteľa,“ hovorí Martin Poliak, Supply Chain Manager v spoločnosti Intersnack.

Areál rovnako disponuje spomínanou administratívnou budovou, ktorá v roku 2019 prešla rozsiahlou rekonštrukciou. Je priamo napojená na skladovaciu časť komplexu a spolu s kuchynkou, spoločnými priestormi a terasou sa nachádzajú na prízemí a prvom poschodí skladu.

„Tento brownfield ponúka ideálne riešenie pre zriadenie rozličných typov skladovania, distribúcie, logistiky, prípadne ľahkej priemyselnej výroby. Ďalšou nespornou výhodou je lokalita nakoľko areál je situovaný na západnom Slovensku s pohodlným napojením na strategickú diaľnicu D1,“ dodáva Tomáš Kulacs zo spoločnosti iO Partners, ktorá pre Intersnack sprostredkovala presídlenie do nových skladov v rámci Sihoť parku a rovnako spoločnosť exkluzívne zastupuje pri predaji areálu v Trenčíne.