Cieľom program Essentials Marketplace je reagovať na potreby zákazníkov vhodným riešením. S viac než 18 miliónmi metrami štvorcovými logistických nehnuteľností po celej Európe rozsah podnikania a odborné znalosti spoločnosti Prologis umožňujú nadväzovať partnerstvá s dôveryhodnými dodávateľmi, vďaka čomu môže ponúknuť jednoduchý prístup k potrebnému vybaveniu. „Postaráme sa o nákup nevyhnutných produktov, ktoré im uľahčia život a umožnia sústrediť sa na požiadavky ich vlastných zákazníkov,“ informuje Prologis.

Program Essentials Marketplace ponúka produkty ako napríklad Prologis SolarSmart. Ide o výrobu zelenej energie, ktorá pomáha zákazníkom znižovať vplyv ich prevádzky na životné prostredie. Už 108 zákazníkov Prologis po celej Európe používa solárne systémy, ktoré firma nainštalovala a udržiava. Tím odborníkov je pripravený pomôcť ďalším zákazníkom prejsť na ekologickejšie a udržateľnejšie energetické riešenie, ktoré prináša zníženie uhlíkovej stopy podnikania so všetkými súvisiacimi výhodami.

Prologis ponúka aj LED osvetlenie. Vzhľadom na to, že mnoho zákazníkov v skladoch predlžuje prevádzkovú dobu, pomáha LED osvetlenie zlepšovať pohodu zamestnancov, znižuje spotrebu energie a náklady. Prostredníctvom programu Essentials Marketplace môžu zákazníci jednoducho a úsporne prejsť na inteligentné LED osvetlenie s pohybovými senzormi a monitoringom denného svetla.

Čo sa týka skladových systémov, správne usporiadanie skladových regálov môže byť časovo náročná a často i nákladná aktivita. Vďaka znalosti priestorov a overenej siete dodávateľov dokáže Prologis lepšie navrhnúť rozloženie skladu a pomôcť s obstaraním a inštaláciou štandardných regálov, mezanínov alebo automatizovaných skladových systémov. Globálny rozsah pôsobenia spoločnosti umožňuje zaistiť konkurencieschopné trhové ceny a poskytovať inovatívne, testované riešenia.

Prologis ponúka aj vysokozdvižné vozíky. Kompletné riešenie pre nákup vysokozdvižných vozíkov, nevyhnutných pre bezproblémovú a efektívnu prevádzku akéhokoľvek skladu, poskytuje zákazníkom Prologisu jednoduchý a nákladovo účelný spôsob zadávania zákaziek a výberu vopred nakonfigurovaných vysokozdvižných, retrak a paletových vozíkov za konkurencieschopné ceny.

Okrem programu Essentials Marketplace budú v Európe dostupné ďalšie platformy Prologis Essentials zahŕňajúce služby Facility Management a Customer Resource, ktoré zaručia ešte vyššiu úroveň zákazníckeho servisu.

 

Zdroj: // Systémy logistiky