V Dynamike poskytuje New Work celkom 86 kancelárií do ktorých sa zmestí takmer 300 pracovníkov. K prenájmu sú tu ďalej zasadacie miestnosti a konferenčné priestory, a to bez ohľadu na to, či ste alebo nie ste nájomcom kancelárií. Ako je u New Worku pravidlom, súčasťou ponúkaných služieb sú okrem iného internetové pripojenie, multifunkčná tlačiareň, vybavená kuchynka alebo parkovacie miesta. V prípade želania klienta je New Work kedykoľvek pripravený rýchlo vykonať úpravy dispozícií či vzhľadu kancelárií presne podľa jeho želania. Väčšie firmy majú možnosť získať pre seba celé poschodie alebo jeho časť a mať svoj oddelený priestor vybavený a obrandovanie úplne vo vlastnom dizajne.
"Náš prístup je založený na maximálnej flexibilite a pohodlie, a naopak na minimálnych starostiach pre klienta. Prenájom kancelárskych priestorov predstavuje pre firmu dôležité rozhodnutie a nemalú časť ich nákladov. My im chceme čo najviac takýchto starostí ušetriť a urobiť ich rozhodovanie a finančné plánovanie čo najľahšie. U nás klient podpíše jednoduchú zmluvu, ktorá má len 2 stránky, vie, že cena je konečná a nečakajú ho žiadne dodatočné náklady ani starosti s prevádzkou. Je to niečo ako luxusný hotel - vyberiete si ho preto, že v ňom očakávate, že máte všetko v cene, všetko bude fungovať, služby budú špičkové a celý pobyt prebehne hladko, bez toho aby ste sa museli o čokoľvek starať. A my vlastne naším prístupom a kvalitou služieb prenášame servis prvotriedneho päťhviezdičkového hotela do oblasti kancelárskych priestorov, "hovorí Zsófia Toropila-Vakula, riaditeľka českej pobočky New Worku.
A expanzia New Worku na slovenskom trhu bude ďalej pokračovať. V septembri pridá do ponuky 40 kancelárií, tentoraz v komplexe Rustonka v Prahe - Karlíne, čo je štvrť, ktorá zažíva v posledných rokoch nebývalý rozmach a kancelárske priestory v nej patrí medzi tie vôbec najžiadanejšie.
Spoločnosť New Work založil nemecký podnikateľ Hubert Abt v roku 2012, kedy firma otvorila svoje prvé kancelárske centrum v maďarskej Budapešti, vtedy ešte pod názvom New Work Serviced Offices. Odvtedy rozšírila svoju pôsobnosť už do 5 krajín regiónu strednej a východnej Európy (vedľa Maďarska ďalej do Poľska, Česka, Rumunska a na Ukrajinu) a teraz tu prevádzkuje vyše 20 business centier. Aktuálne je tak New Work druhou najväčšou sieťou servisovaných kancelárií v tomto regióne. V Českej republike pôsobí od roku 2018, kedy otvoril svoje prvé kancelárske centrum v budove Coral Office Park v pražských Nových Butoviciach.

Zdroj: https://retrend.cz/administrativni-centra/new-work-otevira-petihvezdickove-kancelare-v-prazske-waltrovce-a-rustonce/