V nadväznosti na spoločnosť Crown a jej požiadavky, a na základe výberového konania započala firma FM Logistic v marci tohto roku spoluprácu so spoločnosťou Heineken, jedným z najväčších výrobcov piva na svetovom trhu. Zmenou povahy výroby vzhľadom k výpadku horeca sektoru sa spoločnosť rozhodla predvyrobiť určitý objem tovaru a uskladniť ho ako tzv. extra stock pre následnú distribúciu.

Štart spolupráce sa datuje od marca roku 2021, pričom kontrakt je uzatvorený na 6 mesiacov. Obrat za túto dobu bude cca 60K EUR. Čo sa týka počtu paliet, jedná sa približne o 2000 EPR. Na tomto projekte budú pracovať dvaja zamestnanci skladu a jeden admin zodpovedný za správu systému zákazníka.

„Sme radi, že naša spoločnosť dostala priestor zabezpečovať služby pre tak zaujímavého, ale aj náročného klienta, a to ako z pohľadu hygieny, tak aj kvalitatívneho štandardu. Na platforme FM Logistic v Seredi skladujeme fľaškové aj plechovkové produkty pripravené pre následnú expedíciu,“ informuje spoločnosť FM Logistic.

Heineken N.V. je holandská pivovarnícka spoločnosť, založená v roku 1864 Gerardom Adriaanom Heinekenom v Amsterdame. Ako 2017, Heineken vlastní viac ako 165 pivovarov vo viac ako 70 krajinách. Produkuje 250 medzinárodných, regionálnych, miestnych a špeciálnych pív a muštov a zamestnáva približne 73 000 ľudí.

 

Zdroj:// Systémy logistiky