Dedoles je slovenská odevná spoločnosť zameraná na výrobu a predaj originálneho oblečenia. Založil ju Jaroslav Chrapko v roku 2011 pôvodne ako e-shop s tričkami. Neskôr sa rozhodol vyrábať vlastné produkty s originálnym dizajnom. Dedoles v roku 2020 rozšíril svoj internetový predaj už do 20 európskych krajín.

V rámci ďalšej veľkej expanzie na Slovensku sa Dedoles sťahuje do nových skladových priestorov s celkovou výmerou 15 500 m2 v industriálnom parku P3 Park Senec. 

„Som veľmi rád, že som sa stal súčasťou úspešného príbehu, ktorý si píše slovenská firma Dedoles. Rok a pol tvrdej práce nakoniec priniesol ovocie a dokázali sme spoločnými silami vybrať to najlepšie riešenie, ktoré bolo dostupné na slovenskom trhu komerčných nehnuteľností a vyjednať výhodné podmienky prenájmu. Bola to pre mňa naozaj obohacujúca a inšpirujúca skúsenosť a verím, že naša spolupráca bude pokračovať aj naďalej,“ hovorí Jakub Velko.

Dedoles má v pláne rozširovať biznis do ďalších svetových krajín, preraziť na miestnych trhoch a expandovať. Takisto sa chce posunúť aj do nových odvetví podnikania a stať sa globálnou značkou. Prudký rast firmy viedol aj k prirodzenej expanzii firemných priestorov na Slovensku.

„Máme za sebou extrémne dobrý rok a vzhľadom na to, že máme ambíciu naďalej rásť, potrebovali sme vybrať väčšie priestory. Na základe dobrých referencií sme oslovili 108 Agency, aby nám s tým pomohla. Na tejto ceste rozhodovania nás trpezlivo viedol Jakub Velko, ktorý naozaj pochopil všetky naše požiadavky rýchlo rastúceho biznisu, jeho perspektívny rozvoj do budúcnosti a vedel pružne reagovať na zmeny, ktoré v priebehu procesu nastali,“ hovorí o spolupráci so 108 Agency a plánoch do budúcna Jaroslav Chrapko.

 

Zdroj:// Systémy logistiky