Novozískaná hala v Trenčíne má 120 000 m2 a o priestor v nej sa delí viacero výrobných spoločností najmä z automobilového priemyslu. Celkovo areál zamestnáva viac ako 1800 ľudí.

„Ide o jeden z najväčších priemyselných a logistických parkov v regióne. Skupina BHM pokračuje v expanzii v oblasti investícií do komerčných a priemyselných nehnuteľností s cieľom vybudovať v tomto segmente silné a moderné portfólio európskeho rozsahu,“ povedal pre portál Seznamzpravy.cz to výkonný riaditeľ BHM group Jan Černý.

Holding už na Slovensku vlastní logistický park v Dunajskej Strede. Skupina BHM vlastní a prevádzkuje ďalšie logistické centrá aj v Slovinsku, Srbsku a Chorvátsku a pôsobí aj v iných oblastiach realitného trhu. Pred rokom kúpil holding v Poľsku desať nákupných parkov za 40,6 milióna eur.

Okrem nehnuteľností pôsobí BHM aj v oblasti obnoviteľných zdrojov energie a investičná spoločnosť je aktívna aj v segmente zdravotníctva. Túto jar napríklad kúpila nemeckého výrobcu vybavenia operačných sál Medifa.