Skupina C.S.CARGO pôsobí v regióne strednej a východnej Európy, kde zákazníkom ponúka komplexné riešenia a plný servis dopravných i logistických služieb a služieb v oblasti riadenia a kontroly kvality, čo si vyžaduje rozvoj siete distribučných stredísk. V rámci Slovenska našiel dopravca dobré miesto pre strediská v logistických parkoch P3 Žilina, kde si prenajíma 3 000 m2 skladových a kancelárskych priestorov a P3 Košice, kde má dovedna už viac ako 10 000 m2.

„Cieľom každej úspešnej spoločnosti je naplniť potreby zákazníka a jej rast. Na Slovensku sa nám do budúcna, okrem už štandardných príležitostí, otvárajú aj nové, najmä s príchodom nových dodávateľov na východe krajiny. C.S.CARGO Slovakia a.s. je zameraná na komplexné riešenie potrieb zákazníka, kde k preprave tovaru ponúkame samozrejme aj možnosť skladových priestorov a s tým spojených logistických procesov priamo na mieru. Spoluprácu s P3 hodnotíme veľmi pozitívne. V našom biznise veľmi oceňujeme flexibilitu a spoľahlivosť a partneri z P3 aktívne hľadajú spoločné riešenia, ktoré sú výhodné pre obe strany,“ hovorí Igor Káčer, generálny riaditeľ C.S.CARGO Slovakia.

 

„Získali sme ďalšieho

„Získali sme ďalšieho dlhodobého nájomníka našich parkov, čomu sa tešíme. Ako developer a dlhodobý vlastník logistických nehnuteľností vnímame potrebu firiem nájsť si stabilné miesto pre ďalší rozvoj podnikania. V rámci našich P3 parkov sme pripravení prakticky okamžite reagovať a rozšíriť skladové priestory podľa potreby nájomníka, ako tomu bolo aj v prípade C.S.CARGO Slovakia. Tá po novom získala v našom košickom parku ďalších 2 700 m2 priestorov v hale S2B, čím sme dosiahli plnú obsadenosť haly,“ dodal Ján Rybárik, Head of Leasing v P3 na Slovensku.

P3 spravuje v košickom parku jednu priemyselnú nehnuteľnosť, v ktorej postavila špičkovú halu kategórie A s celkovou plochou skoro 13 000 m². V žilinskom parku postavila P3 tri priemyselné nehnuteľnosti s celkovou plochou vyše 28 000 m². Všetky haly v P3 parkoch sú vybavené moderným systémom vykurovania a ventilácie, majú zvýšenú tepelnú izoláciu strechy aj úsporné inteligentné LED osvetlenie.