Priemyselná a logistická infraštruktúra, ktorú v rokoch  2020 až 2022 v Európe spoločnosť Panattoni vybudovala, presahuje prenajímateľnú plochu 8 mil. m2. V súčasnej dobe má Panattoni v Európe vo výstavbe ďalších 119 projektov (s rozlohou cez 4 milióny m2) v hodnote dosahujúcej takmer 5 mld. eur. Plocha budov, ktoré spoločnosť Panattoni doteraz postavila, je väčšia než súčet plôch všetkých vybudovaných projektov troch najbližších konkurentov. Tento pomer platí i pre aktuálne projekty vo výstavbe.

„V posledných troch rokoch vybudovala spoločnosť Panattoni v Európe projekty s prenajímateľnou plochou presahujúcou  8 miliónov m2. Vytvorený investičný produkt má hodnotu cez 10 miliárd eur. Výsledky prieskumu  potvrdzujú, že Panattoni jednoznačne vedie na trhu v celej Európe. Aj na Slovensku rastieme každým rokom a pomaly sa blížime k slovenskej špičke, “,“ uviedol Erik Ivaničko, riaditeľ Panattoni Slovensko. Všetky projekty cielia na vysoké hodnotenie certifikácie BREEAM New Construction

Panattoni je zároveň otvorená investičná platforma, a tak s ňou zhodnocujú peniaze nielen slovenské a české, ale aj svetové investičné fondy.

Spoločnosť Panattoni už na Slovensku zrealizovala projekty Panattoni Park Košice Airport, ktorý tvoria dve moderné haly plne obsadené nájomcami a Panattoni Park Bratislava North, kde sú dve dokončené haly a momentálne prebiehajú stavebné práce na tretej modernej budove. Developer zároveň pripravuje ďalšie lokality, medzi nimi Logistický park Dunajská Streda, Zohor a Panattoni park Levice.